Selecteer een pagina

Retouren

Toch niet zo tevreden of past onze creatie bij nader inzien niet zo goed in je interieur? Of wil je (als particulier) gebruikmaken van je wettelijke herroepingsrecht binnen 14 dagen? Geen probleem! Je mag het binnen Nederland kosteloos retourneren. Mits onbeschadigd natuurlijk.

Hoe werkt retourneren?

Laat binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling via info@springtdesign.com weten welk product wordt teruggestuurd. Geef hierbij je bestelnummer, naam, adres en telefoonnummer door.

Nadat wij je bericht hebben ontvangen en hebben gecontroleerd of de melding binnen de retourperiode valt, krijg je van ons een retourlabel toegemaild. Verpak het product goed (bij voorkeur in de doos waarin je het product kreeg), plak het retouretiket erop en lever het in bij POSTNL.

Zodra we jouw onbeschadigde retourpakket hebben ontvangen storten we het aankoopbedrag terug.

Herroepingsrecht

Particuliere klanten (consumenten) hebben het recht een koopovereenkomst binnen 14 dagen te annuleren. Heb je je bedacht of ben je niet tevreden? Laat ons dat weten via info@springtdesign.com volgens de procedure die hierboven staat bij ‘Retourneren’.

De periode van herroeping is veertien dagen vanaf de dag dat jij (of een andere derde, die niet de vervoerder is) de bestelling in bezit heeft genomen. Gebruik maken van je herroepingsrecht kan eenvoudig door dit in je mailbericht te noemen. Je mag hiervoor ook ons herroepingsformulier gebruiken. Het is belangrijk dat je de mededeling over het annuleren van de overeenkomst indient vóór het eindigen van de bedenktermijn (14 dagen na ontvangst van het product).

Terugbetaling

Als je de overeenkomst annuleert, betalen we alle betalingen terug die we hebben ontvangen, inclusief de verzendkosten als het een verzending binnen Nederland betreft. Dit doen wij uiterlijk binnen veertien dagen vanaf de dag dat we het retour gestuurde product hebben ontvangen. Hiervoor gebruiken wij indien mogelijk dezelfde betaalmethode als bij de oorspronkelijke transactie gebruikt is, tenzij anders uitdrukkelijk is overeengekomen. Hier komen geen extra kosten bij.

Voorwaarden nog eens op een rijtje

Je hebt binnen 14 dagen na ontvangst van het product via info@springtdesign.com gemeld dat je niet tevreden bent of dat je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht (dat mag via het formulier maar is niet noodzakelijk). Je hebt de retourzending vervolgens binnen veertien dagen na dat mailbericht naar ons teruggestuurd. Dit kun je bewijzen via het verzendbewijs dat je bij afgifte van je retourpakket krijgt. Springt design betaalt de verzendkosten voor het retourneren als je het pakket terugstuurt volgens onze retourinstructies en via de verzendmethode die wij daarbij aanbieden. De verzendkosten van je retour vergoeden wij alleen bij verzendingen binnen Nederland.